• Alt i diamantbor​​
  • Alt i diamantklinger​​
  • Alt i Diamantboremaskiner​​
  • Renovering af Diamant/Kernebor​​

Leasing

Tyrolit, Per’s Diamantværktøj og Sydbank Leasing har indgået et samarbejde, som gør det muligt at få maskinerne til en lav månedsydelse, dette betyder at det bliver lettere at tage beslutningen om at udskifte de gamle maskiner, med de nye opgraderede versioner, som vil sikre en mere stabil driftsikkerhed og bedre udnyttelse af både værktøjet og mandetimerne samt giver den enkelte anvender et bedre arbejdsmiljø.

Der er mulighed for at sammensætte den Leasing pakke der passer din forretning bedst.

Ring for mere information – så finder vi også et godt tilbud til dig .

Per`s Diamantværktøj ApS er et specialfirma der repræsenterer Tyrolit A/S, som er en af de mest kendte producenter i Europa og er leveringsdygtig i næsten alt til boring, skæring, slibning i næsten alle typer materialer.

Vi sætter service, kundepleje, troværdighed samt hurtig levering meget højt i vores forretning.​

Vores koncept er at vi kommer til dig og demonstrerer/fremviser vores varer sortiment når det passer dig! Du ringer bare til os, så får vi også gjort dig tilfreds.

Vi tilbyder salg af TYROLIT kvalitetsprodukter alt indenfor Diamantklinger, Diamant Kernebor, Kerneboremaskiner, Vægsave, Wiresave, Gulvsave samt Skæreborde.

På vores servicecenter kan vi tilbyde reparation af alle typer maskiner samt renovering af alle typer Diamant Kernebor, beton, flint, granit, asfalt, fra dag til dag leveret på din adresse.

Vi leverer til alle typer kunder indenfor Boring/Skæring, Entreprenør, Murerfirmaer, Gulvfirmaer, VVS og mange flere.​

​Download vores brochure og se vores gode tilbud

​Firmainformation

Per's Diamantværktøj ApS

CVR: 31426375

adresseinformation

kontaktinformation

​Telefon: 24 25 33 63

E-mail: postmaster@pdv.dk