Alt i diamantbor

Alt i diamantklinger

Alt i Diamantboremaskiner

Vægsave

Gulvsave

Renovering af Diamant/Kernebor

Hurtig levering

​​Nyheder

Tyrolit og Per`s Diamantværktøj udvider samarbejdet

København 1.april 2011

TYROLIT A/S indleder fra og med 1. april 2011, et udvidet samarbejde med Per`s Diamantværktøj i Skanderborg.


Samarbejdet indebærer at Per`s Diamantværktøj bliver eksklusiv agent for Tyrolit`s Bygge og Anlægs division og vil sælge og servicere,alle Tyrolit`s maskiner og værktøjer for skæring og boring i beton.

I forbindelse med samarbejdet,vil Tyrolit`s erfarne sælger og specialist indenfor diamantboring og skæring,Per Jessen,overgå til Per`s Diamantværktøj.

Vi er overbevist om at samarbejdet vil blive en fordel for begge parter,ligesom for vores kunder, gennem øget nærhed til markedet og en mere effektiv salgsorganisation, siger Danmarks Salgschef Mika Hamalainen.

TYROLIT Gruppen,har en verdens ledene position,indenfor produkter til slibning,skæring og boring i stål og beton.Med 4600 ansatte og med 50 produktions-salgskontorer,verden over,står TYROLIT for tradition,innovation og kvalitet.

Per`s Diamantværktøj ApS er et specialfirma,som er leveringsdygtig i næsten alt til boring,skæring og slibning i næsten alle typer matrialer. Vi sætter service,kundepleje,troværdighed samt hurtig levering meget højt.​

​Firmainformation

Per's Diamantværktøj ApS

CVR: 31426375

adresseinformation

​Danmarksvej 32 E, 8660 Skanderborg

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 24 25 33 63

E-mail: postmaster@pdv.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.